Osnovni meni

Zadnje sporočilo: pred 2 tedni, 2 dnevi
  • pivec.joze: Vreme bo,jutri se vidimo!LP JOŽE
  • grega: S septembrom začnemo s skupnimi kolesarjenji ob 17.00
  • bosko: Jaz sem imel namen prit, ampak mi na koncu ni zneslo zaradi odhoda na krajši dopust. Drugič pridem in častim jagodni sladoled.
  • pivec.joze: Hvala vsem,kateri ste v ČETRTEK kolesarili z mano!HVALA NA UDELEŽBI!Vseeno sem prevozil 71km...LP-JOŽE
  • martin: čestitke vsem ,ki so kolesarili v beograd,LP Martin
  • bosko: Cela pot je bila suha, takoj ob prihodu v stanovanje pa nevihta. Zdaj pa pod tuš in na čevapčiče.
  • bosko: Lep pozdrav iz Beograda po 498 km.
  • grega: V galeriji so tudi slike iz Ture do Splita.
  • grega: Danes sem sam odpeljal traso Vurberškega maratona. Jutri (15.8.) sva z Lukom ob 8:00 dogovorjena v Hočah - vzpon na Areh, družbe bova vesela.
  • grega: Jutri 12. 8. 2014 ob 18:30 štart pri Čaplji odpeljemo traso dolgega Vurberškega maratona. Šifra: Na polno

Klepetate lahko samo, če ste registrirani in prijavljeni.

Plan kolesarjenja Blatno jezero 2011 PDF Natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 4
SkromnoOdlično
Prispeval Gregor Kos
Sreda, 25 Maj 2011 23:56

Kot je znano se od 10. do 12. junija 2011 odpravljamo na kolesarski izlet na Blatno jezero. Plan kolesarjenja je sledeč:

1. dan: Petek, 10. 6. 2011

Štartamo zjutraj tako, da se ob 6.00 dobimo v Trnovski vasi. Pot nas potem vodi čez Cerkvenjak, ki je glede na profil največji hrib, ki nas čaka na poti do Blatnega jezera. Pot nato nadaljujemo skozi Veržej, Beltince in Dolge vasi do koder je cca. 70 km. Kar pomeni, da na slabi polovici poti zapustimo Slovenijo in nadaljujemo pot po sosednji Madžarski. Kolesarili bomo čez naslednje večje kraje oz. mesta na Madžarskem: Lenti, Nova, Zalatarnok, Bak, Zalaszentmihaly, Zalaapati in na koncu prispeli v Keszthely, kjer je predvidena nastanitev za naslednja dva dni. Po podatkih z interneta nas čaka skoraj 145 km in 600 višinskih metrov.

Kolesarska pot 998613 - powered by Bikemap

2. dan: Sobota, 11. 6. 2011

Ker bomo dva noči prespali na istem mestu je drug dan po izbiri. Kolesarski kolega Feri Tivadar iz Kolesarskega kluba Lendava, nam je posredoval njegov KOLESARSKI VODNIK PO »BALATON-SKI GALAKSIJI«, ki si ga lahko pogledate s kikom na povezavo. Kar se samih tras kolesarjenja tiče je možnost veliko variant, na zemljevidih sta predstavljeni dve:

1. Varianta: Krog okrog polovice jezera z vožnjo preko jezera z ladjo v tem primeru boste prekolesarili okrog 140 km in dobrih 300 višinskih metrov.

Kolesarska pot 998643 - powered by Bikemap

2. Varianta: Krog okrog celotnega jezera. V tem primeru vas čaka približno 200 km ter 500 višinskih metrov.

Kolesarska pot 998646 - powered by Bikemap

3. Varianta: ...

3. dan: Nedelja, 12. 6. 2011

Nas čaka povratek proti domu. Najvrjetneje bolj kot ne po enaki trasi kot do Blatnega jezera, le da v drugo smer. Tako, nas na poti domov čaka zopet okrog 145 km in tokrat malo več višinskih metrov in sicer okrog 900.

Kolesarska pot 998648 - powered by Bikemap

To je okvirni plan kolesarjenja. Če ima kdo kakšne predloge kar na plano z njimi.

Logo_Kolesarsko_drutvo_Selce

Glavni sponzor