Osnovni meni

Prihajoči dogodki

Klepet

Zadnje sporočilo: pred 10 urami, 6 minutami
  • pivec.joze: 23.4.2014 trening 57km.Smer Zavrh-Lenart,Ptuj,za Dravo-Vurberk,Korena,Dolge njive,Zavrh,Črmljenšak...Rahel veter...
  • pivec.joze: 4.4.2014 sam prevozil težji trening-smer PTUJ,MAKOLE,čez Sv.ANO,v STOPERCE proti PTUJU,SELCE na ZAVRH. 92.8km.Težavnost zelo težka,za ta čas!
  • grega: Bila sva samo Andrej in jaz, V bodoče štart ob 17:00. Odpeljala sva drug krog in sicer Trnovska vas - Pacinje - Gabrnik - Vitomarci - Cerkvenjak - Osek - Sv. Trojica - Lenart - Trnovska vas = 45km
  • pivec.joze: Kaj se vidimo?Prijave....
  • grega: Če bo jutri dopoldan suha cesta ob 9. zbor pri Sivi Čaplji cca. 60km
  • grega: Naš član Franc Pukšič nas jutri 30. 3. ob 14. uri vabi s kolesi na Destrnik, kamor ga pridejo posnet iz POP TV nato pa naredimo še en malo daljši krog. VABLJENI!
  • grega: Gremo jutri dopoldan skupaj odpeljat kak krog?
  • rado: v petek 14.3 .odpade kolesarjenje v dvorani zaradi dramske igre z vurberka
  • grega: Ima kdo namen jutri it na kolo? Vremenska zgleda obetavno
  • SREÈKO: Mene pa zanima kdo je včeraj 16.02. okrog 12h 30 kolesaril iz Vurberka proti Ptuju. Skratka pohvaljeni vsi tisti, ki ste že začeli z zunanjim kolesarjenjem. LP Srečko

Klepetate lahko samo, če ste registrirani in prijavljeni.

Plan kolesarjenja Blatno jezero 2011 PDF Natisni E-pošta
Uporabniška ocena: / 1
SkromnoOdlično
Prispeval Gregor Kos
Sreda, 25 Maj 2011 23:56

Kot je znano se od 10. do 12. junija 2011 odpravljamo na kolesarski izlet na Blatno jezero. Plan kolesarjenja je sledeč:

1. dan: Petek, 10. 6. 2011

Štartamo zjutraj tako, da se ob 6.00 dobimo v Trnovski vasi. Pot nas potem vodi čez Cerkvenjak, ki je glede na profil največji hrib, ki nas čaka na poti do Blatnega jezera. Pot nato nadaljujemo skozi Veržej, Beltince in Dolge vasi do koder je cca. 70 km. Kar pomeni, da na slabi polovici poti zapustimo Slovenijo in nadaljujemo pot po sosednji Madžarski. Kolesarili bomo čez naslednje večje kraje oz. mesta na Madžarskem: Lenti, Nova, Zalatarnok, Bak, Zalaszentmihaly, Zalaapati in na koncu prispeli v Keszthely, kjer je predvidena nastanitev za naslednja dva dni. Po podatkih z interneta nas čaka skoraj 145 km in 600 višinskih metrov.

Kolesarska pot 998613 - powered by Bikemap

2. dan: Sobota, 11. 6. 2011

Ker bomo dva noči prespali na istem mestu je drug dan po izbiri. Kolesarski kolega Feri Tivadar iz Kolesarskega kluba Lendava, nam je posredoval njegov KOLESARSKI VODNIK PO »BALATON-SKI GALAKSIJI«, ki si ga lahko pogledate s kikom na povezavo. Kar se samih tras kolesarjenja tiče je možnost veliko variant, na zemljevidih sta predstavljeni dve:

1. Varianta: Krog okrog polovice jezera z vožnjo preko jezera z ladjo v tem primeru boste prekolesarili okrog 140 km in dobrih 300 višinskih metrov.

Kolesarska pot 998643 - powered by Bikemap

2. Varianta: Krog okrog celotnega jezera. V tem primeru vas čaka približno 200 km ter 500 višinskih metrov.

Kolesarska pot 998646 - powered by Bikemap

3. Varianta: ...

3. dan: Nedelja, 12. 6. 2011

Nas čaka povratek proti domu. Najvrjetneje bolj kot ne po enaki trasi kot do Blatnega jezera, le da v drugo smer. Tako, nas na poti domov čaka zopet okrog 145 km in tokrat malo več višinskih metrov in sicer okrog 900.

Kolesarska pot 998648 - powered by Bikemap

To je okvirni plan kolesarjenja. Če ima kdo kakšne predloge kar na plano z njimi.

Logo_Kolesarsko_drutvo_Selce

Glavni sponzor